Taalcoaching Nederlands

voor bedrijven

Heb je anderstalige werknemers, en wil je die onderdompelen in een taalbad Nederlands? Heb je expats in dienst die graag Nederlands willen leren?

Dan is de taalcoaching voor bedrijven een goede keuze. Geef zelf aan welke thema’s belangrijk zijn voor jouw organisatie. We stellen een opleidingstraject samen, dat afgestemd is op jouw sector. De coaching kan een-op-een, of in kleine groepjes.

Help je werknemers groeien, zodat ze zichzelf kunnen zijn, ook in het Nederlands!

marieken-dewitte-aanbod-bedrijven

Laat ons even bekijken op welke manier Nederlandse taalcoaching een belangrijk onderdeel kan vormen van het – al dan niet bestaande – retentiebeleid in jullie bedrijf of hoe taalcoaching deel kan uitmaken van een interessant salarispakket voor high potentials.

Hoe?
In een gratis kennismakingsgesprek.

We zoomen in op jullie behoeften en gaan op zoek naar oplossingen.

Benieuwd?
Klik dan hieronder voor een vrijblijvende kennismaking. Je kan ons ook bereiken via het contactformulier, per e-mail, of telefonisch (0494 30 12 58) of LinkedIn.

marieken-dewitte-aanbod-bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je werknemers goed kunnen communiceren en presteren op de werkvloer. Maar als ze de Nederlandse taal niet volledig beheersen, kan dat een obstakel zijn.

Gelukkig biedt The Dutch Club nu taalcoaching aan die in aanmerking komt voor KMO-portefeuille-subsidies. Dit betekent dat bedrijven tot wel 30% subsidie kunnen verkrijgen als ze de taalcoaching via The Dutch Club boeken.

The Dutch Club is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte taalcoaching en zal ervoor zorgen dat het programma aansluit op de specifieke behoeften van jouw werknemers en bedrijf.  Neem alvast een kijkje of je bedrijf aan de voorwaarden voldoet.

 

marieken-dewitte-aanbod-bedrijven-3

Laat ons bekijken op welke manier Nederlandse taalcoaching een belangrijk onderdeel kan vormen van het – al dan niet bestaande – retentiebeleid in jullie bedrijf of hoe taalcoaching deel kan uitmaken van een interessant salarispakket voor high potentials.

Hoe? In een gratis kennismakingsgesprek.

We zoomen in op jullie behoeften en gaan op zoek naar oplossingen.

Benieuwd? Klik dan hieronder voor een vrijblijvende kennismaking. Je kan me ook bereiken via het contactformulier, per e-mail, of telefonisch (0494 30 12 58) of LinkedIn.

Wil je beter Nederlands spreken?

Meld je dan aan voor onze inspiratiemail. Met onze tips en tricks spreek je elke dag een beetje beter!

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacyverklaring

Bedankt voor je aanmelding.